De 3 belangrijkste vragen als je wilt gaan diëten

De 3 belangrijkste vragen als je wilt gaan diëten

  1. Moet ik echt meer calorieën verbranden dan ik consumeer?

Moet je echt meer calorieën verbranden dan je consumeert? JA! Natuurlijk moet dat! Het is echt nodig om meer calorieën te verbranden dan je inneemt, anders zal je gewoon meer calorieën blijven verzamelen. Met andere woorden, eet minder calorieën, en train meer, want op die manier zul je gewicht verliezen. Het bijhouden van een dagboek van je eetgewoonten is doorgaans een grote hulp bij het verliezen van gewicht, het is wetenschappelijk bewezen dat visuele hulpmiddelen je kansen kunnen verhogen om gewicht te verliezen. Hierdoor verkrijg je inzicht in het type voedsel dat je eet en zie je waar het mis gaat. Je moet bezuinigen op chips en zoetigheid enz., en meer vers voedsel eten: fruit, groenten en peulvruchten zoals kikkererwten en bonen. Pasta is ook een goede bron van koolhydraten. Rond 7 glazen water per dag drinken is heel goed want dat helpt je om de toxinen uit je lichaam te spoelen. Te veel cafeïne zoals van koffie en thee, is slecht voor je lichaam. Je voelt je uiteindelijk meer verfrist en energiek door gewoon water te drinken.

  1. Is het noodzakelijk om een combinatie van dieet en lichaamsbeweging te gebruiken?

Is het noodzakelijk om een combinatie van dieet en lichaamsbeweging te gebruiken? JA! Wanneer je begint met gezond eten en gewicht begint te verliezen, is het belangrijk om jezelf in goede conditie te houden zodat je huid steviger wordt en strak blijft, anders zal die ruimzittende huid gaan verzakken, en niemand wil dat! De beste manier om dit te voorkomen is om 5 keer per week rond de 30 tot 40 minuten lang oefeningen te doen, net genoeg om je hart te laten pompen en je voorhoofd vochtig te maken. Neem de trap wanneer dat mogelijk is in plaats van een lift, niet alleen is het beter voor je, maar het kan tevens als onderdeel van je 30 tot 40 minuten lange training van die dag gerekend worden. Plak tesamen met het overzicht van je eetpatroon ook een schema van je oefeningen op je koelkast. Nogmaals, dit zijn wetenschappelijke feiten!

  1. Is het echt nodig om doelen te stellen?

Is het echt nodig om doelen te stellen? JA! (Er vormt zich hier een soort patroon lijkt het wel…) Zonder een duidelijk doel zal het moeilijker zijn om vooruitgang te boeken. Probeer om jezelf slechts een maal per week te wegen, met als doel 0,5 tot 1 kilo per week te verliezen. In het begin is het gemakkelijker om een paar pondjes te verliezen dan later. Het zal geleidelijk aan moeilijker worden, zodat je misschien de neiging krijgt teleurgesteld te raken over de snelheid van je gewichtsverlies. Dat is niet nodig, het gaat om regelmaat en volharding. Stel ook lange- en korte termijn doelen. Korte termijn doelen zijn bijvoorbeeld de dagelijkse routine: ‘Afvallen’ of ‘Oefen regelmatig’, een doelstelling op de lange termijn is het uiteindelijke doel: ‘Verlies 10 kilo’. Zoals ik al eerder zei, hou op een serieuze manier een dagelijks overzicht bij. Dat helpt je enorm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *