Afvalpillen, een goed hulpmiddel voor gewichtsverlies?

Afvalpillen, een goed hulpmiddel voor gewichtsverlies?

Ben jij hopeloos op zoek naar hoe je snel kunt afvallen? Dan heb je vast ook wel eens gezocht en gekeken naar afvalpillen. Ook al weet je dat zeker niet alle pillen werken, de verleiding van zo’n pilletje is toch groot. Onterecht is het ook niet geheel, want sommige afslankpillen werken juist heel goed. Het is jammer dat er ook zoveel rotzooi te koop is, waardoor de goede onder de slechte moeten lijden. Ben je van plan echt werk te maken van afvallen en wil je hierbij een beetje hulp van dieetpillen? Dan laten we jou in dit artikel zien waar je op moet letten bij het aanschaffen ervan.

Ben jij van plan afvalpillen te gebruiken?

Op zichzelf niks mis mee! Sta er open voor, maar houd hierbij wel je kritische kompas bij de hand. Veel van de pillen op de markt doen namelijk niet veel goeds en kunnen zelfs schadelijk zijn op de lange termijn. Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar welke pillen dan wel werken!

Bestaan er pillen waar je verder niks voor hoeft te doen?

Afvalpillen moet je altijd gebruiken, samen met een goed dieet of veranderingen in wat jij nu aan voeding binnenkrijgt. Afvallen gaat wel zonder pillen, maar afvallen met pillen gaat nooit zonder andere aanpassingen. Dit kan naast voeding ook sporten zijn. Begrijp wel dat gewichtsverlies voor meer dan 80% wordt bepaald door je voeding. Wil je nog wat extr’s doen dan zijn sporten en het gebruik van bepaalde supplementen die andere 20%!

Welke pillen zijn goed en waar moet je op letten?

Er bestaan pillen die je ondersteunen nog sneller lichaamsvet te verbranden. Ze zijn wel in de minderheid helaas. Om voor jezelf te kunnen bepalen welke pillen je moet hebben, leggen we je uit waar jij op moet letten.

Zijn het wel echt vetverbranders?

Claimen ze een vetverbrander te zijn, dan moet je letten op welke ingrediënten erin zitten. Nu is dit moeilijk, omdat je niet val alles weet of je er ook echt vet mee verbrandt.

Hier vind je een goed voorbeeld van afvalpillen die werken, in een uitgebreid artikel op Degezondekeuze.nl!

Verder kun je ook nog de stoffen die staan vermeld op een potje in Google opzoeken en kijken wat de werkzaamheid van deze stof is en of het nuttig te gebruiken tijdens het diëten.

Worden er geen belachelijke claims gedaan?

Een potje waarop staat dat je (alleen met de dieetpillen) 5 kilo of meer per week af kunt vallen klinkt leuk, maar niet realistisch. Is het toch haalbaar, dan praten we hier over de bekende pillen die vocht afdrijven en nauwelijks vetmassa. Hier kun je beter bij uit de buurt blijven.

Wat zijn de ervaringen met bepaalde pillen?

Ervaringen zijn altijd goed! Ze laten in de meeste gevallen zien of afvalpillen wel of niet werken. Ook kun je progressie lezen, plus- en minpunten (bv. de prijs van pillen) en hoelang ermee moet wordt voortgezet om het aantal kilo’s dat jij wilt afvallen te bereiken. Ben je op zoek naar een dieetpil, bekijk dan ook zeker de ervaringen die erbij staan vermeld!

Hoe duur zijn afvalpillen gemiddeld?

Dat loopt flink uiteen! Ze kunnen goedkoop zijn maar ook oplopen tot kuurtjes van honderden eur’s. Goede afslankpillen geven je tijdelijk een boost en verbranden vet dat niet snel meer terugkomt. Laat je dan ook niet misleiden tot het gebruik van pillen waar je jaren mee in de weer bent. Trouwens, dan zou er natuurlijk allang een belletje bij je moeten gaan rinkelen over de effectiviteit van de pillen die je op dat moment gebruikt.

Afkomstig uit Nederland of buitenland?

Afvalpillen uit het buitenland kunnen natuurlijk heel goed zijn, komen ze uit Nederland dan geeft dat toch iets meer vertrouwen. Je kan er sneller mee schakelen en de kans dat je goedkoop geproduceerde rotzooi koopt is wellicht iets kleiner. Dit is lang niet in alle gevallen zo, maar een kleine factor om wellicht ook in de gaten te houden.

Houden ze zich aan de regels?

Wanneer er een autoriteit toezicht houdt of producten veilig en verantwoord verkocht kunnen worden, geeft dat wel wat meer garantie. Wanneer een fabrikant de strenge normen van de HACCP uitvoert, is de garantie dat het product goed is groter. Het betekent dat ze serieus bezig zijn en niet maar zomaar iets doen om snel geld te verdienen. Het geeft de consument (jou) ook net wat meer zekerheid wanneer je het product koopt.

Afvalpillen kunnen zeker ondersteunen bij een dieet!

Kortom, ze kunnen een waardevolle toevoeging zijn bij het afvallen. Geloof alleen niet in sprookjes en door logisch te denken kan je ook zeker wel een goed pilletje vinden dat je nog sneller van jou overgewicht afhelpt. Doe dit wel altijd met een goed voedingsschema. En je zal zeker snel gaan afvallen!

Referenties voor dit artikel:
De Gezonde Keuze
Dagelijksestandaard.nl

Reageren is niet mogelijk.