Suikervrij eten

Suikervrij eten

Wil je meer Energie en hoe zou je dat kunnen krijgen?

Mooiere Huid, Beter uitziende Nagels en Gezonder Haar? Meer weerstand en wil je Afvallen? Raak nu definitief gewicht kwijt!

Hallo, ik zelf heb heel veel hoofdpijn gehad, ik leefde zowat op pijnstillers. Als ik wakker werd en bleef nog even liggen tot de pijn minder was. Even later begon mijn ochtend dan, net zoals bij de meesten. Er zijn dagen geweest dat ik de ene naar de andere pijnstiller nam. Op het end werd de hoofdpijn zo erg dat het gewoon niet meer ging. maar hield elke dag weer vol, maar normaal was het zeker niet.

Ik kreeg van een vriendin de beste tip van me leven en de hoofdpijn verdween!  

De beste tip die zij mij gaf was: probeer eens helemaal geen suiker te eten! Veel mensen hadden en hebben er baat bij zij ze. Het was het uitproberen waard en ik moest en zou uitzoeken hoe ik suikervrij kon leven. Week 1 was een nachtmerrie! Moe, misselijk, en was gewoon zowat niet te doen en een koppijn dat ik had. Ik dacht hoe kan ik me zo beroerd voelen en is dit wel normaal? Later die week gebeurde een wonder en stopte al mijn klachten helemaal, geen hoofdpijn meer? Nee! Het was even wennen als je altijd maar hoofdpijn hebt en niet beter weet en het voelde maar raar. Ik besefte dat mijn lichaam aan het afkicken was toen ik me niet lekker voelde.

Gezond eten. 

Een paar weken later had ik een verjaardag en nam ik weer eens iets met suiker, ook vaak zonder er bij stil te staan, een paar uur later voelde ik me niet lekker en had weer barstende hoofdpijn! Ik wist dat ik heel streng voor mezelf moest zijn en elke keer dat ik suiker eet weet ik dat ik weer enkele dagen afkickverschijnselen heb.Ik leerde heel streng te zijn! Na enkele weken weet ik dat ik best een taartje op een verjaardag kan eten maar daar blijft het wel bij. Ik zag voor het eerst een lijst waar alle producten met geraffineerde suikers op stonden, ik dacht dat zo weinig mensen dat weten dat het zo slecht voor je is en het in zo veel producten zit. Ik was zo blij dat mijn hoofdpijn weg was ik zat lekkerder in mijn vel en voelde me Happy en Energiek. Ik at minder gedurende de dag en voelde me daar zo goed bij. Ik ging denken van waarom zijn er zo weinig mensen die dit weten?

Ik viel af en voelde me echt top! Ik was niet te zwaar en mijn doel was ook niet om af te vallen maar wat suikervrij eten met iemand kan doen is echt een zegen. Ik at alles wat los en vast zat maar ik viel toch af doordat ik alleen producten at waar geen suiker in verwerkt was. Alles zette zich op deze gedragswijze zowat een jaar door tot ik op het ideale gewicht kwam. Het afvallen stopte vanzelf, en mijn eetpatroon eenvoudig doorzetten. ik had meer energie en voelde me erg vrolijk. Zonder minder te eten viel ik zomaar 10 kilo af.

Ik heb veel mensen meegemaakt die weer andere effecten hadden door suikervrij te eten. geen slapeloosheid, geen stemmingswisselingen, geen moeheid meer, minder stress,minder trek,geen overgewicht meer en je top voelen! Wie wil dat nou niet? Verschillende voordelen van suikervrij eten: Meer energie, Afvallen, Betere bloedsuikerspiegel, Mooiere huid, Meer weerstand, Stralend haar, Lagere bloeddruk, Betere stoelgang, Beter in je vel, Je echt gezond voelen.

Zo zijn er nog veel verschillende voordelen van suikervrij eten en veel aandoeningen die vanwege het eten van suiker zijn gekomen! Laat uw klachten ook verdwijnen! Kijk op mijn site Suikervrij Leven voel u weer gezond!

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *