Hele pure chocolade is wel gezond

Hele pure chocolade is wel gezond

Vanwege gezondheidsklachten eet ikzelf al zo’n anderhalf jaar geen suiker. Helaas pindakaas, chocola zit boordevol suiker, vet en bevat nauwelijks cacao. Er zijn uiteraard wel suikervrije repen, gezoet met maltitol of sorbitol, maar deze vind ik echt niet te hachelen. In mijn zoektocht stuitte ik afgelopen 4 weken op raw chocolate. Meteen een voorraadje besteld Niet minder in calorieen, maar veel lekkerder dan ‘normale’ chocoladerepen en…boordevol antioxidanten!

Does it get any better? Ja dus, het voelt echt als een cadeautje voor jezelf. De verpakking is van binnen erg mooi, binnenin vind je een klein kaartje met een pakkende tekst. Behalve de normale pure variant zijn er nog 4 smaken. Allemaal even lekker.

Pure chocolade

Doorgaans wordt cacao bij zeer hoge temperaturen gebrand en gemalen. Helaas gaat hierdoor veel van de goede dingen van de cacao verloren. Raw chocolate (rauwe chocolade) is anders: de rauwe cacao bonen worden niet gebrand en zijn koud gemalen. Hierdoor blijven veel mooie stofjes bewaard.

Dit zijn met name de van nature aanwezige antioxidanten en de ‘liefdesstofjes’. Bij Lovechock blijft tijdens de gehele productie, van boon tot aan eindproduct, de temperatuur beneden de 49 graden Celsius gehouden. Voor Lovechock worden bovendien de allerbeste, natuurlijke, biologische ingredienten gebruikt. Enjoy the little happiness inside!

Superfoods

Superfoods zijn 100% natuurlijke voedingsmiddelen en met hoge voedingswaarde. Hiernaast bevatten ze meerdere extra gezonde eigenschappen. Ze bevatten vaak zeer grote concentraties van vitamines, mineralen, anti-antioxidanten, aminozuren en uitstekende vetten. Maar is superfood nu echt nodig? Op het internet lees ik ook veel negatieve dingen. Met gewoon je gezonde verstand gebruiken en de Appie Happie drie keer per week bezoeken kun je ook vitaal eten en een optimale gezondheid krijgen of behouden is hier zo’n beetje de strekking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *