Wat zijn groene smoothies. Zijn ze nu echt gezond?

Wat zijn groene smoothies. Zijn ze nu echt gezond?

Ik vind het zelf heel heerlijk om fruit smoothies te drinken. Ik kan dit echt aanraden aan iedereen. Zelf heb ik er nooit over nagedacht om er groente aan toe te voegen. Ik was meteen verkocht.

Zelf moet toegeven dat het op het eerste gezicht niet echt klonk en er ook niet echt smakelijk uit zag.

Nu ben ik begonnen met experimenteren met verschilde groente, zo gebruikte ik sla samen met kiwi. Ook gebruikte ik sla met aardbeien, een heel goede combinatie.

Na enige tijdje raakte ik verslingerd aan groene smoothies. Nu drink ik iedere dag drie tot vier bekers, ik ben er ook veel fitter door geworden.

De afmatting was een stuk minder, ik heb meer wilskracht en zelf eet ik veel gezonder, en doordat ik nu iedere dag een grote hoeveelheid gezonde voedingsstoffen naar binnen krijg, heb ik ook veel minder last van hoofdpijn.

Voor mensen die willen afslanken of gezonder gaan leven, kan ik groene smoothies zeker aanraden. Wat ik zelf heel goed vind is dat je er echt mee kan experimenteren, voor nieuwelingen raad ik aan om toch voldoende informatie te verkrijgen omdat niet iedere groente geschikt is. Het is ook ten sterkste aangeraden om in het begin rustig aan op te bouwen, want je lichaam zal moeten wennen aan de grote hoeveelheid voedingsstoffen die het naar binnen krijg.

Wij wensen ook iedereen veel geluk bij het drinken van groene smoothies. Blijf vooral experimenteren met verschillende groenten. Blijf eraan denken dat je in het begin het langzaam opbouw met het drinken van smoothies. Je kan ook beter in het begin starten met één groente.

Wil jij meer info over gezonde smoothies kan je dat via deze link vinden:  “Groene Smoothies”

Wij wensen je veel succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *