Bestaan wondermiddelen?

Bestaan wondermiddelen?

Bestaan wondermiddelen om af te vallen? Ja en Nee.

Lekker duidelijk zo’n antwoord, maar we zullen het proberen te verduidelijken.

Er zijn heel veel middelen die ”veel” beloven maar wat vaak wordt vergeten is dat de ene persoon de andere niet is en dat het vaak gaat om een totaal van alle factoren.

We bespreken alle bekende wondermiddelen zodat u zelf kunt bepalen wat voor u eventueel een goede keus is

Xenical

Xenical is een medicijn dat voorgeschreven wordt bij overgewicht en vrij verkrijgbaar is. Xenical is werkzaam in het spijsverteringssysteem waar het zich bindt aan enzymen en daardoor de werking van deze enzymen (lipasen) remt. Daardoor wordt veel meer vet uit het voedsel door het lichaam opgenomen en op een normale manier omgezet in energie.

Fattache Forte

Fattache Forte is een natuurproduct waarmee u gewoon kunt blijven eten (al werkt het uiteraard wel mee als u uw eetgewoonten enigszins aanpast) en waarmee u minimaal 120 gram per dag afvalt.

Past u ook uw eetgewoonten aan dan zult u uiteraard veel meer afvallen en vooral in het begin goede resultaten halen. De beste resultaten die bij ons bekend zijn is een gewichtsverlies van 8 Kg in de eerste week (van 119 naar 107 Kg) waarbij we wel opmerken dat deze persoon naast het gebruik van Fattache Forte OOK de eetgewoonten heeft aangepast en dagelijks 2 Km stevig wandelde (marstempo)

Een product dat dus geschikt is voor iedereen en zeker is aan te raden in combinatie met dieet en beweging. Echter OOK zonder dieet en beweging levert het resultaat op en iedere dag 120 gram is ook 2 Kg per 3 weken.

Fattache Forte is vrij verkrijgbaar en er zijn geen bijwerkingen bekend.

Kilokiller

Kilokiller is een Bruisende Afslank Drank
Kilokiller is het definitieve wapen dat in harmonie met uw natuurlijke biologische klok tegen overtollige kilo’s vecht!

De unieke combinatie van drie verschillende producten in 1 verpakking (ochtend, Middag en Avond) heeft gezorgd voor gigantische successen in onder meer Amerika, Australië en Groot Brittannië en is nu eindelijk ook in de Benelux verkrijgbaar!

Eet u de hele dag hetzelfde? Verbruikt uw lichaam de hele dag dezelfde hoeveelheid energie?
Eet u altijd dezelfde hoeveelheid? Verwerkt uw lichaam voedsel de hele dag op dezelfde manier?
Heeft u met de vakantie voor de deur de hoop al opgegeven om die overtollige pondjes nog kwijt te raken?

Begin dan vandaag nog met Kilokiller, hét succesvolle 24 uurs afslankwapen tegen overtollige kilo’s:
3 verschillende producten die u op
3 verschillende momenten van de dag gebruikt en die u op
3 verschillende manieren helpt bij het bereiken van uw streefgewicht.

Kilokiller is het definitieve wapen dat in harmonie met uw natuurlijke biologische klok tegen overtollige kilo’s vecht!

Dit is een kuur voor twee weken. Het bestaat uit 3 buisjes met in elk buisje 14 bruistabletten.

Nachtslank

Afvallen tijdens de slaap…. dat lijkt een sprookje maar na diverse testen moeten w zeggen dat het wel werkt. Het werkt echter niet zo goed als de fabrikant aangeeft en met 12 Kg in 1 week vinden wij dat de fabrikant mensen te veel opzadelt met een hoog verwachtingspatroon.

De resultaten binnen ons testpanel liepen uiteen van 3 Kg tot 5,5 Kg in de eerste week en deze getallen liepen in de 3 weken daarna terug tot pakweg de helft (wat uiteraard ook logisch is)

Deze resultaten vinden wij toch goed genoeg om het product te vermelden en we hebben de fabrikant gevraagd om de tekst ”12 Kg per week” aan te passen naar een meer realistische tekst.

Ook bij ”Nachtslank” geldt dat resultaten uiteraard beter zijn als de eetgewoonten worden aangepast en er wordt bewogen. Die keus laten we echter aan u.

Nachtslank is vrij verkrijgbaar en is vrij van bekende bijwerkingen.

Slimcell

Cellulite is een bindweefselaandoening die gepaard gaat met zichtbare bultjes en kuiltjes aan de buitenkant van de huid. Inwendig is er sprake van een ophoping van vetweefsel dat druk uitoefent op de huid waardoor circulatiestoornissen ontstaan. De huid wordt koud en minder elastisch, hij wordt bobbelig.

Slimcell Anti-cellulite slimming gel cream for women
* Vermindert de zichtbaarheid van cellulite en kleine vetophopingen
* Verbetert de structuur en het aanzien van de huid
* Herstelt de elasticiteit, stevigheid en zachtheid van de huid

Slimcell bevat de hoogwerkzame stoffen cafeïne en theobromine (samen Caobromine genoemd) uit koffiebonen. Ze werken als een plantaardige shock treatment om de afbraak van vet in de vetcellen te stimuleren. Beide stoffen stimuleren de celstofwisseling en circulatie.

Uit de schil van de koffieboon komen ook een grote hoeveelheid flavonoïden vrij en magnesnium. Flavonoïden zijn krachtige anti-oxidanten die de celvernieuwing stimuleren waardoor de huid er mooier uit gaat zien. Magnesium werkt als een katalysator voor deze activiteiten.

Uit in-vitro testen met menselijke vetcellen is gebleken dat 1% Caobromine het vrijkomen van vetzuren uit de vetcellen met 153% extra kan stimuleren

Vetvernietiger

Ondanks de wat enge naam is ”vetvernietiger” geen eng product. Wel is ook de fabrikant van Vetvernietiger wat te voortvarend met zijn prognose en stellen wij dat realistisc bij tot 50% van de vermelde resultaten (wat op zich nog verrassend hoog is vinden wij)

Ons testpanel had heel uiteenlopende resultaten (deze liepen de eerste week van 2 Kg tot 8,5 Kg!!!) waardoor het heel moeilijk is om een gemiddelde te geven. we denken zeker dat het van persoon tot persoon heel verschillend is en we zijn benieuwd naar meer resultaten.

Vetvernietiger is (nog) vrij verkrijgbaar maar verwacht wordt dat dit de komende tijd gaat veranderen. Bijwerkingen zijn nit bekend

Zand Reinigingskuur

Zand reinigingskuurEen ontslakkingskuur die de reiniging van de lever en darmen ondersteunt is goed voor de gezondheid. Speciaal hiervoor is de Zand Reinigingskuur ontwikkeld. Tijdens deze 7-daagse kuur ondergaat het lichaam een ontgiftingsproces, waarbij zoveel mogelijk afvalstoffen worden verwijderd.

De 7-daagse kuur bestaat uit drie uitgebalanceerde reinigingsproducten, ontwikkeld door fytotherapeute Janet Zand.
– Mariadistel Formule ter ondersteuning van de leverreiniging.
– Vezelformule voor de darmen en de
– Mild laxerende Cascare Sagrada Formule voor een optimale stoelgang.

Zand® Reinigingskuur is een snelle en milde manier om het lichaam te reinigen, terwijl u actief bent en gewoon kunt blijven eten.

Zand Ontgiftende Vezelformule met vlozaadvezels en kruiden.

Reageren is niet mogelijk.